Met de hele familie op fotoshoot

Uw familie? Daar wilt u mee uitpakken. Ga daarom met de hele familie op fotoshoot bij Frank Demeulemeester. Niet alleen krijgt u een levenslange herinnering mee naar huis, u hebt ook plezier met de hele groep.

Uw professionele fotoshoot

Wilt u sterke, stijlvolle foto’s? Dan zijn de typische vakantiekiekjes nét niet mooi genoeg. De belichting is niet wat het moet zijn, sommige foto’s zijn wazig,…

Met een professionele fotoshoot bent u meteen zeker dat u met al uw schoonheid op de foto staat.

22

Foto’s

Tips voor een geslaagde familie-fotoshoot

Foto’s van mensen die elkaar graag zien, hebben bijna altijd een opvallende schoonheid. Door bewust de kleren voor de familie-fotoshoot te kiezen, zorgt u er bovendien voor dat de familiefoto’s niet snel verouderen. Enkele tips:

  • Kies kleren waarin u zich goed voelt.
  • Stem de kleuren en stijlen van de outfits op elkaar af.
  • Let op met modetinten: eenvoud siert en blijft langer actueel.

Stralend op de foto

Tijdens een professionele fotoshoot ervaart u een waaier aan emoties: blijdschap, intimiteit, tederheid, …

Dat maakt van fotografie hét moment om iedereen samen te brengen met wie u deze emoties wilt delen. Breng dus uw kinderen, familie of partner mee. En ga samen op de foto. Ook huisdieren mogen mee!

Ontspannen familie-fotoshoot

Eén, twee, drie … lachen! U herinnert zich vast de geforceerde familiefoto’s nog.

In onze fotostudio ontdekt u dat poseren ook leuk kan zijn. De hele familie-fotoshoot gebeurt in een ontspannen, ongedwongen sfeer. U verandert van pose, laat verschillende foto’s maken, … En amuseert zich intussen te pletter!

Na de fotoshoot? Foto’s van de hele familie!

Kies met de hele familie na de fotoshoot de beste foto’s uit voor het fotoalbum. En pak uit met uw originele familiefoto. Laat bijvoorbeeld het eindresultaat vergroten, en hang het bij u thuis aan de muur.

© Copyright - Foto Demeulemeester